Твоя Країна – Дніпропетровськ набирає обертів !

Share

06-0qUbJXaC-7bQ9 серпня в рамках руху «Твоя Країна» відбудеться вже третій візит у місто Дніпропетровськ.

Цього разу на учасників візиту чекають сюрпризи та подарунки від спонсорів і партнерів, які з радістю підтримали ідею руху й активну громадську позицію організаторів.

Чарівні майстрині Аня Біланчук та Світлана Алексєєва ласкаво погодились приготувати для учасників “Твоя країна – Дніпропетровськ” неймовірні фото-торти з логотипом проекту! KMqPpwjUs7wКожен учасник тепер зможе спробувати “Твою країну” на смак ; )

Посиділки на набережній з піцою вже стали гарною традицією для учасників проекту.MAKET_dlya_korobkilogo_chicholina
Смачною  піцою нагодують учасників найкращі піцерії Дніпропетровська  –Chichollina та Delicious.

Найінтелектуальнішими партнерами проекту стали квест кімнати Xroom та Аномалія . Ku5UuGpcTRUТільки 06-09 серпня без підручних засобів у учасників буде можливість вийти із замкнутого простору, 5xHsvuukg44перейнятися духом боротьби за виживання та випробувати свої сили у найкращих квест кімнатах Дніпропетровську – Xroom та Аномалія.

7QW7tQrS90oНе змогли залишитись осторонь Арт -Толока ( Спільна Творча територія) та торгівельно-розважальний центр “Passage”. Арт – Толока відома дніпропетровчанам своїми креативними заходами та благодійними акціями, а також активним сприянням розвитку молодіжного руху, зокрема підтримки  ініціатив ФРІ Дніпро та проекту “Твоя країна “. Цікаві конкурси та запальний концерт на головній площі міста чекають на учасників візиту, а ба більше: фірмові подарунки для учасників!

hr3SEFti-VEУже вкотре поліграфічний центр “Партнер” та Tipograff  є офіційними партнерами візиту у Дніпропетровську у рамках проекту “Твоя країна”. Керівництво підтримує молодіжні ініциативи та охоче сприяє їх впровадженню та реалізації.

ФРІ Дніпро та організатори проекту «Твоя країна» також активно співпрацюють з іншими молодіжними організаціями Дніпропетровську. Зокрема, команда Дніпропетровької обласної молодіжної ради активно сприяє розвитку української молоді, підтримує різноманітні ініціативи та проекти дніпропетровської молоді і є офіційний партнером руху «Твоя Країна».blue_on_whitebg_short Також,  міжнародна молодіжна громадська організація AIESEC , маючи великий досвід міжнародних обмінів та проектів, є партнером руху «Твоя Країна» і підготувала для учасників незабутній інтерактивний квест по місту . 

_kAzWv8JIIcЦікаву спортивну гру у петанк подарує учасникам офіційний партнер руху Петанк Клуб, клуб, який знає як зробити дозвілля корисним та захоплюючим.

Найяскравіші моменти мають залишатись не тільки в пам’яті учасників, але й на фото та відео, і це стане можливим під час візиту завдяки фотоательє «Птічка», яке дарує незабутню фотосесію для учасників, а емоції та враження учасників від шаленого квесту містом будуть зафільмовані завдяки партнеру руху «Твоя Країна» – прокату камер GOPRO.images (1)

Але і це ще не все, після насиченої 4-х денної програми вирушаючи додому, учасники залишать у Дніпропетровську частинку1EASGOjuhyo себе,  адже дякуючи майстру графіті партнеру руху «Твоя Країна» Валерію Колору, учасники зможуть намалювати справжнє графіті і прикрасити ним Дніпропетровськ.kopirayt

Команда організаторів висловлює подяку усім партнерам та спонсорам, які активно підтримують рух «Твоя країна» та різноманітні ініціативи ФРІ Дніпро та з нетерпінням чекає початку візиту!   

         

                              

Залишити відповідь