Розмовний клуб англійської мови FRI-D club Lviv запрошує нових відвідувачів!

Share

Англійський дискусійний клуб FRI-D club, проект FRI PLUS у Львові,  потішив своїх численних відвідувачів приємною новиною: команда організаторів прийняла рішення, що настав час розширити мережу розмовного клубу.клуб4

Відтепер зустрічі проходитимуть аж двічі на тиждень. Усі бажаючі поспілкуватися, а разом з тим й удосконалити власні навички розмовної англійської, зможуть вибрати групу, яка відповідатиме їхньому рівню знання мови. Відтак, організатори проекту проводитимуть зустрічі для рівнів Upper Intermediate і Advanced щовівторка, а Intermediate та Pre-Intermediate – щосереди. Місце зустрічей залишається незмінним – вул. Мулярська 2А у приміщенні Львівської центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки, 2 поверх.

Темою останньої зустрічі були summer camps (літні табори), яку учасники з задоволенням обговорювали та разом складали плани на літо. Організатори обіцяють, що приготували чимало цікавих несподіванок для відвідувачів клубу та запрошують до нових знайомств та вдосконалення англійської на FRI-D club!

клуб3

клуб1   клуб2

Залишити відповідь