Всеукраїнська акція «БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН до Дня святого Миколая»

Share

З 1 листопада у Харкові стартує четверта Всеукраїнська акція «БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН до Дня святого Миколая»!

UDuOWfLesSkДень святого Миколая – це не тільки свято родин і сімей. Є дітки, які не мають ні батьків, ні близьких людей, з якими б могли ділитися проблемами і просто жити в любові рідних. Їм потрібна наша допомога. Ми хочемо зробити справжнє свято для таких діток. Принести в їхні серця любов і тепло. Зробити їхнє життя трошки легшим і більш щасливим. Що може бути кращим, ніж бачити сміх дитини і щастя в її очах?

МЕТА АКЦІІ: зібрати кошти до дня св. Миколая на купівлю солодощів, іграшок та розвиваючих ігор для дітей-сиріт дитбудинків м. Харкова.

Проект передбачає 3 етапи:

1 етап (Збір коштів)
Збір коштів відбувається шляхом прямого збору пожертвувань від різних людей та організацій з допомогою «Благодійного аукціону зустрічей».
Принцип «Благодійного аукціону зустрічей» дуже простий. Учасники додають своє фото у групи vkontakte та Facebook у альбом “Хлопці” або “Дівчата” разом із короткою інформацією про себе. Всі бажаючі можуть переглядати фото та робити свої ставки заради зустрічі з обраною людиною. Також будуть розігруватися зустрічі із знаменитими людьми та майстер-класи різних напрямків.
Аукціон починається о 24:00 першого листопада і завершується о 24:00 першого грудня 2014-го року.
Більш детально ознайомитися з «Благодійним аукціоном зустрічей» та його правилами можна за посиланням: http://vk.com/auction_freetime та http://www.facebook.com/groups/360187767481380/

2 етап (Бал-маскарад та концерт)
Після завершення «Благодійного аукціонна зустрічей» відбудеться бал-маскарад для всіх учасників. Місце проведення та деталі будуть оголошенні в кінці листопада.
Також відбудеться концерт за участі харківських музикантів та літераторів, де буде додатковий збір коштів.

3 етап (Свято в дитбудинках)
На цьому останньому етапі проходить закупівля всього необхідного для дитбудинків. Іграшки, канцтовари, речі першої необхідності – все це до дітлахів привозять ФРІшники разом із Дідом Морозом. Атмосферу свята доповнюють веселі конкурси.

Контакти:
Макс Кост
тел.: 063 348 29 92
e-mail: kostyriamw@gmail.com

Залишити відповідь