«Медіа-школа: PR» – 3

Share

Pz5PyYqgohsКиївська ФРІ впевнено об’єднує творчу й ініціативну молодь столиці і готує проведення уже третьої «Медіа-школи: PR» – перспективного проекту, що успішно реалізовується і набуває дедалі ширшого розвитку. А йдеться про вдале втілення моделі неформальної освіти серед студентів київських ВНЗ, котрі цікавляться питаннями Public Relations, гармонійне поєднання теорії і практики, лекцій хороших спікерів та щирого зацікавлення аудиторії.

Отож, у суботу, 29 листопада, КМО «Фундація Регіональних Ініціатив» проводитиме третю «Медіа-школу: PR», – проект, що надає активній та ініціативній молоді можливість розвиватись у перспективній сфері, поглиблюючи знання про медіа, ЗМІ та Public Relations.

Учасники школи матимуть можливість прослухати лекції – виступи досвідчених тренерів, отримати відповіді на актуальні запитання, дізнатись, як використовувати знання на практиці, зав’язати корисні знайомства й обмінятись досвідом.

Участь у третій «Медіа-школі: PR» можлива лише за умови реєстрації та підтвердження участі. По закінченню школи всі учасники отримають сертифікати.

Як минула наша перша «Медіа-школа:PR» можна побачити тут.

Про другу почитати тут.

Заповнити аплікаційну форму реєстрації можна за посиланням.

Детальнішу інформацію можна отримати в офіційній групі заходу.

Час проведення заходу:  з 10:00 до 17:00.

Організацій внесок: 15 грн.

Місце проведення: КНУ ім. Тараса Шевченка, проспект академіка Глушкова, 2 (корпус фізичного факультету), ВДНГ.

Відповіді на запитання можна почути, зателефонувавши за номером:
(068) 854 82 65 (093) 570 64 54 (Анастасія);

або написавши лист на адресу: Beenkoas@gmail.com

Залишити відповідь