“Школа лідерства” в Запоріжжі

Share

W8Dw7xwAFms

27 вересня в Запоріжжі з’явився осередок ФРІ. А вже менше ніж за місяць був організований перший захід – «Школа лідерства»18-19 жовтня тренінги для 24 участників проводили досвідчені Василь Кулевчук, Євген Бондаренко та Дмитро Дядик. Перший день «Школи…» розпочався зі знайомства учасників між собою, адже протягом наступних 2 днів учасники мали стати однією командою. Один тренінг змінювався іншим – «Вступ до громадської активності», «Лідерство», «Проектний менеджмент». Василь та Євген дали  купу інформації, яка супроводжувалася невеличкими завданнями. Це лише закріплювало отримані знання на практиці. Для більшості учасників незвичними були масові обійми, які вже наступного дня стали невід’ємною частиною «Школи». 

REqyAmWKc6k

«Хедлайнером» другого дня став Дмитро Дядик style=”line-height: 1.714285714;font-size: 1rem”> із тренінгами з фандрайзингу та керування часом. Емоційність тренера не залишила нікого байдужим, з’явилося бажання реалізувати свої мрії та ідеї. Тим паче, що тепер є така необхідна інформація про те, як раціонально використовувати свій час.

Ще одним важливим PXL6osBxSRIдосягненням цього заходу є збільшення кількості членів  у рядах осередку. Кілька учасників виявили бажання приєднатися до родини ФРІ .

А ось що говорять про цей захід самі учасники:
Валерія Столяренко: –  «Напевно, варто підсумувати чергові вихідні, які я провела в режимі non-stop, мій мозок працював і крутився постійно, йшла якась мозкова діяльність. Насправді, ця школа дала знання, які відклалися, реально відклалися, і я безсумнівно буду використовувати їх надалі».

Аліна Жива – «Я дійсно не думала, що буде настільки круто та цікаво, в поєднанні з корисною інформацією, яку ти РЕАЛЬНО запам’ятовуєш . Це були не тільки практичні, але і з задоволенням проведені, вихідні».

11wowTuDko4

Цікаві, веселі, амбіційні люди зібралися в одному місці, аби отримати стільки всього корисного і необхідного. Хочеться подякувати тренерам за чудові знання, які ми обіцяємо використовувати у повсякденному житті.

Кірєєва Ольга

Залишити відповідь