Насичений осінній вікенд у Рівному

Share

Вдруге у нашому місті відбулася незвична та цікава подія у ніч з 19 на 20 вересня 2014 року – «Нічна екскурсія по Рівному 2: Дикий Захід. Її організувалаdSNWg4anuxs РММГО «Фундація Регіональних ініціатив» для біля 120 відвідувачів екскурсії.  Цього разу підготовлено абсолютно новий маршрут, а саме можна було дізнатися, де у Рівному знаходиться Америка і що поєднує нас з королівською Прагою, а також безліч інших історичних цікавинок про релігійні громади та національності міста.

DpXjc8FTQ0o

Інтерактивні знайомства, вікторини, музична пауза, весела тусовка у поєднанні з історичними цікавинками та маловідомими фактами від молодих фрішників закоханих у своє місто – стали чудовою нагодою провести 4 години часу та пізнати Рівне.

uEZ2nKyTb2I

За словами організаторів, створити таку мобільну подорож їх надихнуло захоплення до історії. Про усі факти та події минулого вони дізнавались самотужки. Усе це допоможе зробити Рівне справді туристичним містом.9YZdmDhl4wg

Куди попрямують у Рівному далі, організатори ще не вирішили. Хочуть у цьому році зробити ще одну, хоч і коротшу екскурсію, через те, що вночі стає дедалі прохолодніше. А наступного року, обов’язково відновлять нічні прогулянки та вже запрошують долучатись усіх охочих.

 

 

20 вересня молодь Рівного продовжила вивчати культури та традиції іншої країни у рамках проекту «Ковток» (нагадаємо, що вже вдалося зочно помандрувати по Китаю, Тайланду, США, Мексиці), відвідавши культурно-освітній вечір «Ковток Індії».

70NNvsmAw28

UMAoBACvVCUТрадиційно першим пунктом програми була вікторина, під час якої учасники мали змогу не лише більше дізнатися про Індію та перевірити свою інтуїцію, а й виграти цукерки за правильні відповіді. Вечір продовжила майстер мехенді – Людмила Богуш. Вона розповіла, що мехенді – це розпис тіла хною, який не лише гарно виглядає,а й має лікувальні властивості. Двоє учасниць із найоригінальнішими індійськими костюмами виграли безкоштовні мехенді від пані Людмили.

QVbVTPNmUQg

 

 

На учасників вечірки очікував приємний сюрприз, адже браслети,які вони отримали при вході, можна було обміняти на індійські солодощі. Згодом фотограф Олексій Потянок провів лекцію з індійської нумерології. «Загалом нумерологія – це додавання усіх чисел дати народження. Таким чином можна визначити хто тобі підходить», – говорить пан Олексій. Гості дізнались про числа своїх душ та їхню характеристику.

c4jcjHOezAY

DRnIxMZEpm4Також відбулася  майстер-клас від Людмили Осипчук – хореографа танцювальної студії  «MYRTANA dance studio», де набуті навички вилилися у  індійський танцювальний батл між  чоловіками та жінками.

 

Наступний захід «Ковток Рівного» відбудеться у третю неділю жовтня, де всі гості події матимуть можливість відвідати майстер-класи, тренінги, що стосуються виру життя нашого міста.

Залишити відповідь