“Вранішня кава” з Ольгою Прехрест

Share

16 лютого, в кав’ярні “Говорить Івано-Франківськ”, відбулася зустріч з Ольгою Перехрест- молодою та перспективною журналісткою та поетесою.

100000000

 

Даний захід пройшов у рамках проекту “Вранішня кава з відомими людьми”, засновником та рганізатором якого є громадська організація “Фундація регіональних ініціатив”.

 

Отож, під час зустрічі Ольга поділилася досвідом роботи у сфері громадської діяльності та закликала молодь брати участь у різніх цікавих проектах та займатись саморозвитком.

“Молодість-найкращий час для рішучих дій. Саме тоді, ніхто не буде осуджувати тебе за твої вчинки.”

Сама вона також задіяна в громадській організації “Фундація регіональних ініціатив”. Робота там, за її словами, допомагає отримати безцінний досвід роботи з людьми та багато потрібних зв’язків.

“Громадська діяльність- хороший засіб для інтровертів, щоб вийти з своєї зони комфорту та побачити реальний світ. Щодо екстравертів- їм відкриті всі можливості, щоб показати себе.”

200000000000Під час зустрічі юна поетеса також поділилася деякими цікавими фактами з власного життя. Вже в двадцять один рік вона встигла випустити свою авторську збірку поезій, побувати в багатьох країнах та заробити масу шанувальників в соціальних мережах. Саме за допомогою “твітеріан”, підписаних на Олю, була випущена її збірка поезій під назвою “Акцент”.

“Випуск збірки став для мене приємним сюрпризом від моїх друзів. Я гадала, що тираж складатиме не більше 50 книг, проте їх кількість перевищила за 160. Мене дуже здивувало, що моя творчість зацікавила багато незнайомих людей.”

30000000000На данний момент Ольга навчається в Українському Католицькому Університеті в м. Львові, на факультеті журналістики. Раніше, вона навчалася в Києвському Університеті ім. Т. Шевченка в напрямку релігієзнавства. Проте, Ольга вирішила здійснити мрію свого дитинства, та змінила свою спеціальність.

“Журналістика- хороший баланс між громадською діяльністю та творчістю”
Нагадуємо, що “Вранішня кава з відомими людьми” відбуваеться у суботу, двічі на місяць. Ви зможете насолодитися смачним напоєм і надихаючою бесідою з цікавою особистістю.u6NZjU7ty-E

Усі охочі приєднуйтесь до цікавої бесіди та приємного кавування! Не втрачайте такої можливості, зробіть ранок суботи особливим. Чекаємо з нетерпінням!

Залишити відповідь