Український кінематограф у листопаді.

Share

Кіно – це універсальна мова нашого часу, який розважає, навчає, хвилює і просто змушує замислитися. І кожному з нас подобаються саме ті фільми, де ми бачимо себе, своє життя, свої мрії та прагнення, свої невдачі і тих, на кого так хочеться бути схожим.

Тому існує в Миколаєві кіноклуб «Фрі Дом» , який допомагає поринути у дивовижний світ кіно і дарує масу позитивних емоцій усім охочим.

Листопад кіноклубі «Фрі Дом» був присвячений українському кінематографу. До уваги глядачів були представлені такі фільми як «За двома зайцями», «Той, хто пройшов крізь вогонь», «Пропала грамота» та українські короткометражки .

Мені здається, основна «чарівність» кіноклубу – в безпосередньому, живому і зацікавленому спілкуванні людей, що люблять і розуміють кіно. Фільм, як спосіб не тільки відображення, але і осмислення дійсності, здатний протягом двох годин збагатити глядача враженнями і дати матеріал для роздумів.

Тому давайте разом занурюватися в магію кіно і уважно вдивляючись в «24 кадр в секунду», бачити там маленьке диво і великі ідеї. Чекаємо Вас!

 

P.S. Грудень у кіноклубі присвячений Франції)

Клюєва Наталя, Миколаївська ФРІшниця

Залишити відповідь