ЧЕРКАСЬКІ ФРІШНИКИ СПІВПРАЦЮЮТЬ ІЗ ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ ЮСТИЦІЇ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Share

У  Черкасах понад рік діє дискусійний клуб, метою якого є розвиток ораторських навичок, вміння переконувати інших, презентувати власну  ідею, відстоювати свою позицію.  Координатором цього проекту є член Національної спілки письменників України, фрішниця Олена Желєзняк.

Незвичайне засідання дискусійного клубу відбулося у приміщення Черкаської обласної організації НСПУ, на яке завітали головний спеціаліст відділу державної реєстрації та правової роботи Головного управління юстиції Черкаської області Наталія Віталіївна Захарчук та  Олена Геннадіївна Черненко.

Тема зустрічі цікава і неоднозначна: «Правові аспекти працевлаштування…»Бесіда відбулася тепло, невимушено. Молодь цікавили питання як працевлаштування, так і звільнення із роботи. Пані Наталія та Олена зрозуміло, керуючись Законодавством України, пояснювали, що було порушено в тому чи іншому випадку працедавцями.

Потім Олена Желєзняк «влаштувала дебати», коли одна команда мала відстоювати точку зору: «Практика повинна бути безплатною», а інша «Практика – також робота і має бути оплачуваною».

Довго учасникам дискусійного клубу не хотілося розходитися. А ми сподіваємось на подальшу співпрацю із Головним управлінням юстиції, і що цей невеличкий досвід переймуть фрішники із інших областей.

Оксана Галаєва,

Черкаський міський осередок «ФРІ» 

Залишити відповідь