Всеукраїнський Благодійний аукціон

Share

 

1 листопада у Харкові стартував Всеукраїнський благодійний аукціон – масштабна акція по збору коштів для потреб дитячих будинків, виручених від купівлі-продажу зустрічей різних людей між собою. Акція проходитиме також в Ялті, Донецьку та Луганську.

Аукціон триватиме протягом місяця у мережі «Вконтакті» http://vk.com/blagodijnij_aukcion_kh (Харків). Учасником аукціону може стати будь-який небайдужий, для цього необхідно розмістити свою фотографію та короткий опис в альбомі зустрічі. Відповідно, знаходяться люди, котрим дана особа цікава за інтересами, і починається «торг» – в коментарях до фото, люди виставляють ціну за зустріч. 31 листопада о 23. 59 торг закінчується і останній коментар із ціною під фото і буде кінцевим, відповідно, ці «лоти» будуть куплені за таку суму.  Серед відомих учасників аукціону цьогоріч запропонували своє товариство  письменник Сергій Жадан, засновник гурту «Мертвий півень» та лідер театру «Арабески» Місько Барбара, учасник ансамбля «Улица Курзу» Юрек Якубов, харківські художники Роман Мінін та Гамлет Зіньківський, графічний дизайнер  Марічка Рубан, менеджер та керівник театру «Арабески» Марія Зайченко та багато інших відомих особистостей Харкова.

Після завершення «торгів» зібрані від аукціону кошти організатор проекту  – Харківська молодіжна громадська організація Фундація Регіональних Ініціатив (ФРІ)  придбає необхідні речі, які запросять адміністрації дитбудинків. Подарунки  передадуть до дитячих будинків напередодні Дня Святого Миколая. На завершення аукціону відбудеться також театралізоване свято для дітей та планується бал-зустріч для всіх учасників аукціону.

День Святого Миколая – світле дитяче свято, коли в кожного з`являється бажання робити добрі справи.

Залишити відповідь