В Ужгороді відбулися навчання для молодих літераторів

Share

У вівторок, 28 травня в Ужгороді відбулися перші лекції у «ФРІ-шній літературні школі», засновником якої є активний ФРІ-шник та поет Томаш Деяк. Лекції для початківців читали відомі автори Закарпаття, а саме: Сергій Федака – “Як навчитись писати прозу”, Михайло Рошко – “Літературний текст, як метакод”, ТориРом (Вікторія Дорофєєва) – “Дегустация онлайн поэзии” .
Всі присутні активно слухали лекторів, ставили цікаві запитання та, звісно, отримували на них відповіді. Захід подібного формату відбувся в Ужгороді не востаннє. Вже 26-27 червня, у рамках поетичного фестивалю «Літературне бомбардування» відбудуться наступні лекції у «ФРІ-шній літературній школі».

Організатори кажуть, що пропонують учасникам лекції тільки, так би мовити, на перший раз, а вже друга літшкола буде такою, якою її бачитимуть «учні».
Також організатори заходу зазначають, що хочуть допомогти як авторам –початківцям, так і тим, хто вже давно пише, але має сумніви щодо якості своєї творчості. Стосується це як публіцистів, так прозаїків та поетів.
Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.377772922328166.1073741829.371610272944431&type=1

Ольга Беца

Залишити відповідь