ПЕРША ФРІ-ШКОЛА У ЧЕРКАСАХ

Share

28 квітня 2013 року відбулась перша ФРІ-школа в Черкасах. Участь у навчанні взяли всі бажаючі. Зібралося близько 30 осіб. Теми тренінгів були спрямовані на розвиток лідерських якостей. Оксана Галаєва ознайомила слухачів школи із поняттям “лідерство” і “громадська діяльність”, Ганна Рожкова  розповідала про тайм-менеджмент, Євген Демченко ознайомив з проектним менеджментом і допоміг розібратися з організацією створення власного проекту, крок за кроком (виявилось досить цікаво і просто).

Насиченими, без перебільшення, захоплюючими, інтригуючими виявилися тренінги із МЕДІА, проведений Євгеном Демченком, і ораторське мистецтво, репрезентований Оленою Желєзняк, тренеркою із Черкас.

 Ще слухачі мали змогу слухати лектора Валентину Ємець з психології особистісного росту.

    Протягом дня з 10–00 до 17–00 учасники дізнавались щось нове, а також закріплювали знання практичними заняттями, так створивши проект після прослуховування тренінгу “Організація проекту” і “Проектний менеджмент” його можна використати в реальному житті.

  День був насичений, а  тренінги настільки цікавими, що час минав непомітно, атмосфера була дружньою, ми познайомилися з новими цікавими людьми, отримали нові знання і закріпили їх на практиці. Більше ніж впевнені, що проекти, створені на тренінгах, будуть втілені в життя. Та учасники тренінгу на цьому не зупинятимуться, а виявили зацікавлення відвідати навчання із медіа, зокрема зацікавилися новими можливостями соціальних мереж, створенням сайтів тощо.

   Насамкінець хотілося подякувати всім тренерам за виділений час і за ваші знання, якими ви ділитесь із нами.

 

Вікторія Лукава,

Оксана Галаєва,

Черкаський міський осередок «ФРІ»

Залишити відповідь