У КРИВОМУ РОЗІ ВЖЕ ВДРУГЕ УСПІШНО ПРОВЕЛИ “ЛІТЕРАТУРНЕ БОМБАРДУВАННЯ”

Share

3 квітня в стінах гриль-кафе «7 П’ятниць» відбулося «Літературне бомбардування» – проект молодіжної організації «ФРІ», в якому кожен бажаючий мав змогу презентувати улюблену книгу та віддати її тим, хто побажав її прочитати.

Ідея проекту ґрунтується на всесвітньо відомому русі «Буккросинг». Але відрізняється тим, що власники книг наживо знайомлять присутніх із творами літератури та передають їх з рук в руки. Мета заходу полягає у тому, щоб серед різноманіття соціальних мереж, модних гаджетів та інших невід’ємних частин сучасності, люди все ж таки не забували про друковане слово та силу його впливу.

Після невеличкої презентації «ЛБ» та знайомства, любителі почитати розповідали про свої книги та їх вплив на життя. Зустріч пройшла вже вдруге, а зацікавлених цього разу прийшло вдвічі більше. Серед них переважали студенти, але були й ті, хто вже давно закінчили навчання. В дружній атмосфері, посьорбуючи чай, присутні слухали натхненні розповіді кожного читача.

Судячи з зацікавлених поглядів та відгуків, можна сміливо сказати, що така ідея до душі мешканцям нашого міста. «Літературне бомбардування буде проходити й надалі з періодичністю в 2-3 тижні. Та місця проведення, скоріше за все, будуть змінюватись» – діляться планами організатори заходу.

Залишити відповідь