Квітнева медіа-школа або Як змусити Інтернет працювати на тебе

Share

 13 квітня Львівська ФРІ потішила усіх небайдужих молодих активістів свіжою порцією натхнення та цікавою, а головне – корисною інформацією!

Про блоги та мікроблоги розповідала Оля Супрун, автор найкращого блогу 2011 року (Buba 2011 – в категорії особистий блог): «Як виникли, чим живуть, що дають, а що забирають».

Таня Чубарь, координатор соціальних проектів Фонду Святослава Вакарчука “Люди Майбутнього”, smm-менеджер мережі квиткових кас “kasa.in.ua”, поділилась секретами «як бути онлайн, але не хворіти соціальними мережами, а форматувати в користь та розвиток власних зв’язків, проекту, організації».

Про можливості популярного сервісу Google та пошти Gmail говорив Володимир Комар, Голова Івано-Франківської ФРІ.

І завершував медіа-тренінг Тарас Малий (журналіст, блогер, координатор проекту Campus 3.0), розповіддю про те, чим є громадська журналістика, хто може бути громадським журналістом і чим вона відрізняється від професійної журналістики.

Отож, усі присутні, окрім хорошого настрою, гарячого чаю та нових знайомств, отримали достатньо знань і мотивації, щоб не лише популяризувати і вдосконалювати власні проекти, а й завести хоча б один блог :)

Успіху!

Уляна Павлик

Залишити відповідь