Вперше у Львові! Віршована зачитка!

Share

28 березня у приміщенні антикафе «Communa» відбувся літературний вечір, проведений Львівським міським осередком Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив». На запрошення, розміщеного в одній із соцмереж,  відгукнулись усі, кому є що сказати і чим поділитись із світом, а саме – власною поезією. В рамках заходу було зачитано-прослухано близько 30 віршів. Ізюминкою вечора стало написання вірша спільними зусиллями.

–                     Те, що ФРІ відзначається неабиякою активністю в проведенні різноманітних громадських заходів – для його прихильників не дивина. Та все ж цікаво, як з’явилась ідея власне поетичної вечірки?

–                     Ми хотіли організувати щось нове…. Дати можливість молодим і невідомим письменникам проявити свій талант…. Ну і залучити до нашої спільноти нових учасників)

–                     Яку кількість учасників Ви очікували побачити?

–                      За офіційними даними – близько 10 авторів і принаймі стільки ж слухачів. Але ми раді, що до нас долучилось набагато більше молоді, ніж ми сподівались. Враховуючи той факт, що це перше таке поетичне дійство.

–                     Атмосфера вечора була досить теплою і дружньою…

–                     Для нас, організаторів, важливо створити такі умови, щоб люди почувались комфортно… Це згуртовує…

–                     Як щодо наступних  віршованих зачиток?

–                     Ми плануємо проводити їх не рідше двох разів на місяць. Оскільки це був наш деб’ют як поетичних організаторів, ми сприймаємо його як стартову точку у проведеннях майбутніх таких вечорів.  Також хочемо залучати вже відомих поетів, щоб початківці мали змогу у дружній атмосфері поспілкуватись з ними і почерпнути для себе максимум корисної інформації. Про всі деталі можна дізнатись безпосередньо на сайті нашої організації (fri.com.ua).

 

Прес секретар Львівської ФРІ,

Уляна Павлик

У процесі спільного написання віршаЯрема Голіней, керівник проекту

 

Залишити відповідь