Підсумки першої Базової ФРІ-школи в м.Чернігів

Share

16-17 березня в місті Чернігів на базі Чернігівського державного інституту економіки і управління, за сприянням студентської ради ЧДІЕУ відбулася Базова ФРІ-школа. Організатором освітньо-мотиваційного заходу стала ВМГО “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ).

Учасниками стали молодь, учні та студенти різних ВНЗ м.Чернігів. Тренерами були заступник голови ВМГО ФРІ Діма Дядик, заступник голови медіа-служби – Богдан Долінце, Оля Івкіна та Анастасія Підтоптана із Київського міського осередку ФРІ та експерт з питань взаємодії ГО та бізнесу – Таня Пекур.

Учасники школи

В проекті всього прийняло участь 19 учасників, які отримали корисні знання, що будуть їм у нагоді у подальшій громадській діяльності та самореалізації.

Учасникам було прочитано наступні теми:

– вступ до Громадської діяльності;

– проектний менеджмент;

– публічний виступ;

– лідерство;

– робота зі ЗМІ;

– нові медіа;

– взаємодія ГО та бізнесу.

“Приємна компанія, досвідчені тренери та багато знать – найкраща суміш для вихідних! Нові знайомства, друзі, можливість реалізувати власні проект, що може бути краще?” – коментар учасниці школи, Анастасії Бескровної.

Робота учасників в групах над проектами

“Школа дуже сподобалась, цікаво і в зрозумілій формі доповідачі розповідали про основи ГО. Приємно вразили учасники, їх відкритість та допитливість. Родзинкою школи, для мене, був діалог з Тетяною, яка представляла сферу бізнесу в нашому місті, вона відповіла на хвилюючі мене питання і я отримала корисної поради для подальшої роботи.” – коментар учасниці школи, Світлани Ярошенко.


Презентація проектів

“Ми робили все можливе: від веселої розминки до вирішування логічних задач. Ці знання, що я отримала на ФРІ-школі 100% покращать мої навички роботи в громадських організаціях.” – один з організаторів ФРІ школи, Віка Богдан.

“Неформальні знання дають змогу людині відкрити себе з іншої сторони, і подивитися на речі, що нас оточують під іншим кутом зору. Схожі ініціативи підтримували і будемо підтримувати завжди, адже наш інститут сприяє всебічному розвитку особистих якостей студентів.” – представник студентської ради ЧДІЕУ, Роман Васько.

Процес навчання

Оля Івкіна, тренер: “Учасники школи виявились всебічно розвиненими, позитивними і відкритими до нового молодими людьми. Дуже вдячна їм за теплий прийом і цікавий обмін досвідом. Сподіваюсь, що на цьому наша співпраця не закінчиться і ми невдовзі побачимось знову”.

Побажаємо учасникам реалізації власних проектів та сподіваємося на появу ФРІшників і на Чернігівщині!

До нових зустрічей!

Залишити відповідь