Підсумки базової ФРІ-школи в Києві

Share

На минулих вихідних успішно пройшла дводенна базова ФРІ-школа в Києві. Чому успішно? Бо завдяки цікавим тренінгам та теплій атмосфері активісти змогли не лише отримати корисну інформацію та розширити коло своїх знайомств, а і у ФРІ з’явились нові кандидати на вступ.

Всі учасники школи мали можливість протягом двох днів прослухати лекції зі вступу до громадської діяльності, проектного менеджменту, нових медіа, роботи за ЗМІ та прав людини, обговорити нові проекти, познайомитись з цікавими людьми, попити кави та просто вдало провести вихідні! Юлія Болотна, учасник: “Школа пройшла класно. Були неймовірні лектори. Особливо в захваті від конфліктології від Олени Літвішко. Я давно приглядаюсь до ФРІ, це не перша моя школа, але саме зараз збираюсь стати членом Столичного осередку.

А що ж кажуть про школу самі організатори?

Вікторія Старченко, організатор: “Подібні школи є базовими фрішними заходами, але щоразу вони проходять по-різному, оригінально. Це мій перший проект, який приніс масу задоволення, знайомств, а також – нових фрішників!”

А отже, якщо і учасники і організатори задоволені результатом навчання, залишається лише привітати всіх з новим успішним заходом та побажати  ФРІ більше плідних проектів!

До нових зустрічей!

Залишити відповідь