Фото-виставка до Дня Закоханих “Сушка” в Києві

Share

В рамках співпраці ФРІ з AEGEE-Kyiv в сфері інформаційної підтримки у підготовці фото-виставки в Києві “Сушка”, ми пропонуємо зацікавленим в фото ФРІшникам взяти участь в цьому незвичайному заході.

 

Дорогі наші та любі фотолюбителі та професіонали!
Спонтанно та непередбачувано пропонуємо вам узяти участь у SHOWSTREET фотоматеріалів, присвяченому найпрекраснішому та найважливішому у нашому житті – коханні!

Отже, 14 лютого 2013 року (а це вже ой як зовсім скоро!!) Аєже-Київ запрошуємо вас взяти участь у фото-виставці «Сушка».

Місце проведення: парк імені Тараса Шевченка, відшукати який ви зможете за адресою вул. Терещенківська 24, навпроти Червоного корпусу КНУ імені Т.Г. Шевченка.

Реєстрація учасників за наступним посиланням –https://docs.google.com/forms/d/1Rm6JWfTIjskIFfEGQZvy..

«Сушка» у парку імені Тараса Шевченка пропонує наступні можливості:

1. Будь-який фотограф, художник, інсталятор зможе прийти і повісити свої фотороботи у межах простору однієї з паркових алей. Учасники будуть мати у своєму розпорядженні спеціально закріплені мотузки, на яких і зможуть продемонструвати свої фототворіння охочій публіці. З собою, як заведено, потрібно мати прищепки. Жанр – будь-які ваші красиві фотографіі та все, що ви пов’язуєте з коханням та різноманітними проявами любові)) Розмір будь-який зручний та приємний для вашого ока.
2. Взяти учась у створенні інсталяції серця до Дня закоханих. Зокрема, пари, що відвідають виставку будуть мати змогу власноручно зав’язати «вузлик кохання» символічною червоною стрічкою;
3. Отримати світлину з сконструйованим з повітряних кульок серцем.

Всі три форми участі безкоштовні!

Також, ми запропонуємо вам музичні розваги, зігріваючу каву або чай, та, звичайно ж, бублики))

Отож, хапайте свої плівки, або інші носії, роздруковуйте улюблені фото та гайда святкувати з нами!!!

«Сушка» – акція по обміну фотокартками, вигадана та вперше реалізована в Санкт-Петербурзі у 2010 році Андрієм Кеззіним та Олею Луветау при активній підтримці Академії Фотографії (http://vk.com/fotosushka)

Аєже-Київ – молодіжна неприбуткова організація, що об’єднує активну молодь віком від 18 до 35 років, головна мета якої культурний обмін та європейська інтеграція, всезагальний розвиток молоді, зокрема у навчальній та соціальний сферах.
http://www.aegee.org/
http://www.facebook.com/pages/AEGEE-Kyiv/252048038187..
http://vk.com/aegee_kyiv

Залишити відповідь