Харківська ФРІ візьме участь у змаганні “Кубок поколінь”. Приходьте підтримати!

Share

kubok_afisha

З радістю повідомляємо, що 22-го грудня в Харкові відбудеться перший спортивно-просвітницький турнір із міні-футболу «Кубок поколінь-2012»!

Участь у турнірі візьмуть дитячі, студентські та дорослі команди, зокрема – команда спортивного клубу «Кварц» (єдиної в Харківській області спортивної сільської школи!), збірна команда дитячих будинків та інтернатів Харкова, а також літературна збірна України, складена з письменників Харкова, Києва, Сум та команда молодих громадських діячів із Фундації регіональних ініціатив. Метою турніру є посилення зв’язку різних поколінь любителів футболу, популяризація дитячого спорту й знайомство школярів із сьогоднішньою літературою. Планується, що турнір буде відбуватися регулярно в різних форматах. Перший турнір погодилися підтримати харківські видавництва «Клуб сімейного дозвілля» та «Фоліо», котрі передадуть до шкіл та інтернатів свою друковану продукцію.

Запрошуємо вас підтримати команди!

Спортивно-просвітницький турнір із міні-футболу «Кубок поколінь-2012»

Дата: 22.12 (субота)

Час: 12-00 – 17-00
Місце проведення: Спорткомплекс “ХЕПУ”, Харків, вул. Драгомирівська, 10 (колишня адреса: пр-т Гагаріна, 348-Б)

Попередній склад учасників: Літературна збірна України, Фундація регіональних ініціатив (Харків), ЮСК Кварц (1997-96 р.н), Призма-Рішельє (ветерани Зміївського футболу), збірна команда дитячих будинків та інтернатів Харкова (1997-96 р.н.), ДЮСШ №8.

Партнери: видавництво «Фоліо», видавництво «Клуб сімейного дозвілля»

Залишити відповідь