Cесія Люше “Відчуй Харків: зміни щось в собі: поліпши місто”

Share

Харківська ФРІ відкриває новий сезон активізму декількома заходами, які обозначили як цикл «Відчуй Харків». В його рамках 31 жовтня буде проведено сесію Люше “Зміни щось в собі: поліпши місто»

Для участі у івенті треба заповнити онлайн-анкету Всі зареєстровані у вівторок, 30-го жовтня, отримають СМС та мейл з деталями івенту (місцем проведення, …)

LOESJE — некомерційна громадська організація, мета якої – обмінюватись думками, надихати та дарувати посмішку членам та людям навкруги. В LOESJE не говорять багато, а з допомогою коротких мем намагаються показати оточенню інший світ навкруги, розмалювати буденність яскравими барвами та подарувати короткі слогани, що піднімуть настрій та змусять задуматися, чи не варто щось змінити у житті. Результатом сесії будуть плакати з мемами, що анонімно побачуть світ (підписані LOESJE) та, можливо, змінять чиєсь житття.

Організація була створена у 1983 році у Нідерландах, щоб проявити громадську ініціативу, яка б вирізнялась від звичних “ а Баба Яга проти” та стимулювало б розвиток, постійний рух. Не дивно, що такі ідеї знайшли багато тисяч прихильників по всьому світу, хоча більшіть активних членів проживає у Європі.

Все відбувається приблизно так: приходьте до нас з оптимістичним настроєм та ідеями, які під час колективного творчого процесу будуть виражені за допомогою плакатів зі слоганами. Розпочнемо з головної теми “Відчуй Харків: зміни щось в собі:поліпши місто”; в процесі обговорення запишемо власні асоціації, думки та передамо їх один одному. У цей час кожен креативить та отримує заряд творчий від решту учасників. В результаті отримуємо купу текстів, з яких потім вибираються найкращі, які і стають плакатами Люші.

Залишити відповідь