Ми вже почали знімати ментов, чекаємо поки міліція закінчить порушувати закони!

Share

В понеділок Київські Фундатори запустили “Copwatch” в Україні! Сьогодні організаційна група ініціативи може стверджувати, що це відбулось! Ідеї які виношувались протягом останнього року сьогодні активно впроваджуються в життя! Інтернет спільнота активно обговорює сам факт існування нашого, ще зовсім молодого руху! Керівники міліції міста Києва вже визнали, що знімати дії міліціонерів можна – і це наша перша маленька перемога, бо до цього на усі запити — МВС давало якісь “несуразні” відписки, в коментарях для vgorode.ua керівник управління по зв’язкам з громадськістю Поліщук Володимир Петрович зазначив, що питання не врегульована http://kiev.vgorode.ua/news/108538/!, а значить ми підсумовуємо: “все, що прямо не заборонено – дозволено”

Протягом цього тижня була запущена діяльність нашого блогу, куди буде стікатись уся інформація про ініціативу, сторінки у соціальних мережах.

http://copwatchua.blogspot.com/

http://vk.com/copwatch

http://www.facebook.com/pages/Copwatch-Ukraine/262600567166665

Ну і що головне перша черга киян прослухали інструктаж і пройшли практику “знімання” міліції!

Разом з першими перемогами, наштовхнулись і на перші складнощі: міліція звісно часто порушує, можна сказати навіть завжди, але не так легко це зафіксувати, співробітники міліції побачивши камеру, навіть, мобільний телефон, просто ховаються в кущі (іноді в прямому сенсі слова).

Повертаючись до того а чому цей рух в Україні повинен бути нова новина про ментовський безпередел результатом якого є СМЕРТЬ, на цей раз в Бердянске!

Саме по цим причинам, ми переконані, що нагляд за діяльність міліції повинна стати справою кожного свідомого громадянина нашої Країни, бо на жаль тільки так сьогодні можна змусити хоч один орган державної влади: МВС — ефективно працювати.

А тому нагадуємо, що кожного четверга о 19:00 за адресою м. Київ вул. Богдана Хмельницького 50 а (3 під’їзд), офіс Молодіжної Організації “ФРІ” проходить інструктаж для спостерігачів, після якого усі охочі зможуть пройти практику “знімання” ментов!

http://vk.com/copwatch_school

http://www.facebook.com/events/206292959473810/

Попередня реєстрація не потрібна.

Залишити відповідь