Фотовиставка «Місто очима іноземних студентів» в Сімферополі

Share

З 16 по 18 листопада в Сімферопольською МО “Фундація Регіональних Ініціатив” була організована виставка фотографій «Місто очима іноземних студентів».
До експозиції увійшли фотографії, які зроблені іноземними студентами, які навчаються і проживають у Сімферополі. Виставка проходить в рамках проекту “Ближче”, проект розкриває проблеми студентів, які приїжджають з африканських та азіатських країн.

Проект спрямований на побудову діалогу між приїжджими і городянами, який виступає проти ксенофобії, расизму, нетерпимості і сучасних проявів неонацизму.
“Ця виставка дає можливість зруйнувати стереотипи і побудувати міст комунікації між кримськими та іноземними студентами. Насильство на вулицях, коли людину б’ють тільки за те, що він відрізняється кольором шкіри або розрізом очей – не є нормально. 7 листопада в Луганську, група молодих агресивно налаштованих людей вирушила в гуртожитку іноземних студентів, де почалися бійки між обома сторонами. Зараз проти цих людей, били африканців порушили кримінальні справи. Ми не хочемо, щоб подібні речі повторилися в Сімферополі. “- Каже організатор виставки, голова Сімферопольської організації” Фундація Регіональних Ініціатив “Тетяна Безрук.

Залишити відповідь