Молодь Рівного “кинула” курити!

Share

Проблема надмірного вживання спиртного та тютюнопаління як завжди є дуже важливою, та поряд із іншими соціальними хворобами населення забуває про власне здоров’я.

Тому, 31 серпня активісти Рівного, Острога та Костополя в рамках проекту “Здоровий ти – Здорова молодь – Здорова Україна”провели флешмоб під назвою “Молодь Рівного кидає палити”.

Дана акція стала вже другою, яка проводиться на дану тематику. Активісти зібралася, щоб викинути у смітник двометрову цигарку. Це все відбвалось на майдані Незалежності в м. Рівному, перехожі дивувалися та сміялися з цієї події, а деякі навіть серйозно задумалися над проблематикою тютюнопаління, адже Україна знаходиться на 17 місці у переліку країн-лідерів серед кількості курців. За рік громадяни нашої країни викурюють 124 мільярда цигарок.

Також була проведена невеличка гра, символічний малюнок із перекресленою цигаркою та всім відомою фразою “NO SMOKING” організатори та учасники акції малювали на тілі перехожих. Дозвіл на так зване татуювання – підтверджує бажання молоді боротися проти тютюнокуріння.

Нагадаємо що 27 серпня координатори проекту побували у Костополі, де провели показ короткометражних та документальних фільмів про шкоду від куріння та вживання алкогольних напоїв. Також в першій половині вересня буде проведено захід в Острозі та у Володимирці. Активісти надіються на підтримку інших міст у даному проекті бо це є проблема не лише Рівненської області.

Залишити відповідь