Луцька ФРІ навчає саморекламі

Share

«ФРІ» почала навчати саморекламі, і тому надала змогу обміняти свій вільний час на знання та досвід успішного копірайтера Сергія Трухімовича молодим людям, яким не байдуже їхнє самовдосконалення під час майстер-класу у форматі «Театр одного копірайтера», який відбувся 21 січня у приміщенні історичного факультету ВНУ за підтримки Луцької молодіжної організації «ФРІ».

«Це була найкраща можливість зустрітись з практикуючим рекламістом», – розповідав Павло Самолюк, голова Луцької «ФРІ».

Вперше у Луцьку відбувся схожий майстер-клас, або ж вистава під назвою «Самореклама – Двигун твого успіху». Головним героєм якої був давній львівський друг фрішників, автор практичного посібника «Реклама. Конспекти одного копірайтера».

«Життя – це самореалізація та самореклама. Реклама – це перекладач з мови якостей і характеристик на мову якостей і потреб», – ділився з присутніми головний майстер вечора, метою якого було формування основ суттєвого розуміння реклами як важливої складової самореалізації.

Також до уваги учасників майстер-класу була представлена книга Алєкса Конічіва, він же Сергій Трухімович, під назвою «П’ятеро в ліфті не рахуючи музи», яка за підтримки «ФРІ» подорожувала Україною в рамках проекту «Мандри книги».

«Цікавий майстер-клас, сподобалось. Це своєрідний соморозвиток, який збагачує нас та спонукає до рішучих успішних дій», – ділиться враженнями Тарас Сівачинський, учасник вистави «Самореклама – Двигун твого успіху».

Наприкінці майстер вечора, Сергій Трухімович, побажав залишатись молодими та юними, і щоб у нашому житті було якомога більше плюсів.

Юлія Стасюк, прес-служба Луцької ФРІ

тел. 093 769 90 06

e-mail: gruzokk@mail.ru

Залишити відповідь