Дитинство – найкраща пора

Share

«Діти – квіти нашого життя!» – такі слова залунали зранку 6 червня біля Миколаївського зоопарку на відкритті свята «Дитинство – найкраща пора», приуроченого до Міжнародного Дня захисту дітей. Організаторами заходу стали активісти Миколаївської молодіжної громадської організації «ФРІ», які мають вже великий
досвід роботи з дітьми в інтернатах та літніх таборах.

Святкова програма була складена з окремих блоків змагань для родин та команд дітей. На деякі з конкурсів завітали Щезник з Бабусею-Ягусею, а увесь час веселили глядачів яскраві клоуни Гоша, Котя та Федір. Що тільки не робили учасники: стрибали, танцювали, лопали повітряні кульки, на швидкість їли торти та навіть плели намисто для Баби-Яги! Між блоками конкурсів для малечі та батьків пролунали веселі дитячі пісні у виконанні школярів та студентів миколаївських навчальних закладів.
Протягом чотирьох годин ФРІшники-аніматори розважали всіх відвідувачів зоопарку та перехожих, дарували людям частинку власного серця, усмішки та позитивні емоції… І відчували щастя! Відчували радість, що перед ними кипить життя, що душі дітей переповнюються любов’ю! Що члени родин стають ближчими та підтримують один одного!
Надзвичайно швидко пробіг час. Та закінчилося наше свято врученням цінних та корисних призів найактивнішим учасникам та переможцям
конкурсів. Деякі з подарунків одразу ж «пішли в хід»: м’ячі залітали над головами, а мильні бульбашки вмить заполонили весь простір!

Організатори висловлюють щиру подяку за допомогу в організації заходу Фонду «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні» та за підтримку – компанії «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» в Миколаєві.

…Скільки емоцій, позитиву та задоволення! Скільки захоплення
безпосередністю, щирістю та чистотою дитячих сердець! Скільки посмішок просто людям на вулиці! Таких би свят та побільше!

                                                       Катерина Деменнікова

Залишити відповідь