Камінь кохання у Івано-Франківську

Share

Камінь кохання у Івано-Франківську8 травня 2010р. у Івано-Франківську буде встановлено Камінь кохання. Акція проводитиметься у рамках святкування дня міста, якому виповнюється уже не багато й не мало – 346 років!

Метою акції є не просто встановлення нового пам’ятника із священним каменем, а насамперед залечення молоді до заходу, що носить у собі водночас ті цінності любові,  розуміння, до рідних, коханих, про які часто забувають. Свято кохання створюється також з метою пропаганди любові до коханої людини, своєї сім’ї, рідного міста і об’єднання навколо себе людей яким не байдужі такі щирі почуття.

Маємо надію, що встановлений пам’ятник із священним каменем кохання, стане чудовим місцем для молодят, закоханих, які завжди зможуть з розумінням відповідальності заприсягнути на ньому один одному у вічному коханні.

Молодіжні громадські організації міста,що займаються організацією свята кохання, “Батьківщина молода” та Івано-Франківська “ФРІ” запрошують усіх відсвяткувати річницю нашого міста разом із нами 7 травня, та побувати на відкритті “Каменю кохання” 8 травня о 14 год. (парк ім Т. Шевченка(біля Лебединого озера)).

Залишити відповідь