Камінь кохання у Івано-Франківську

Share

КАМІНЬ КОХАННЯ
Камінь кохання

8 травня у м. Івано-Франківську, в парку ім. Т.Шевченка, молодіжні громадські організації “Батьківщина молода” та “ФРІ”, у присутності мера міста та запрошених гостей, презентували усім присутнім “Камінь кохання з Кани Галілейської”.

На власні очі побачити камінь зібралось чимало молоді міста. На презентації був і автор проекту Алекс Штрай, що розповів про цінність такого місця для франківчан, де кожна закохана пара від тепер зможе попросити у Господа благословення для своєї любові.

На святі кохання побували також і люди, що доклали своїх зусиль, щоб Камінь із Кани Галілейської потрапив у Івано-Франківськ та був відкритим для молоді міста, представники агенства “Пілігрим”, компанії “Круп’яний дім”, міський голова Віктор Анушкевичус, представники громадських молодіжгних організацій “Батьківщина молода” та “ФРІ”.

Побувала на відкритті каменю також куратор і співавтор проекту Олена Ілляшевич, що привезла із собою нарешті довгоочікуване тепло і сонячну погоду). (с)

П. С. В Україну із Святої Землі привезено 25 таких каменів, а отже слід очікувати, що невдовзі свято кохання зустрічатимуть закохані ще одного щасливого міста. Повірте, Камінь кохання, це справді частинка чогось особливого. У Івано-Франківську він уже тиждень, а я що разу проходячи неподалік, бачу навколо нього молодих людей).  

One thought on “Камінь кохання у Івано-Франківську

  1. Дякую моїй дорогій Івано-Франківській ФРІ, і Тарасу зокрема за допомогу у відкритті Каменю! …і за такий гарний комплімент! :-)

    ВИ насправді молодці, і попереду у вас світлі і добрі справи!

Залишити відповідь