Школа молодого лідера

Share

3 22 по 26 січня четверо наших ФРІшників навчалися в «Школі молодого лідера», яку організовував Інститут Політичної Освіти.
Метою даної школи було надання молоді знань у громадській та політичній сфері життя, щоб потім вони посіли гідне місце в органах державної влади чи бізнесі.
Тому в основу курсу було покладено інформацію з публічного виступу та діяльності ГО, написання проектів, фандрайзинг, менеджмент НУО. А щоб здобуті знання протестувати, кожен мав можливість прийняти участь у практичній частині тренінгів, де боролися з пасивністю молоді, вели переговори та писали проекти.
Також були і виїзні завдання, в які входили відвідання ВРУ, Кабміну та Міністерства закордонних справ. В ході яких проходили зустрічі з головами комітетів з питань Євроінтеграції. На кожній з таких зустрічей молодь ставила для себе завдання віднайти реалії діяльності комітетів та перспективи Євроатлантичного напрямку для України.
Отже, дане навчання, це не просто черговий захід на їхньому етапі життя. Адже він показав для молодих лідерів можливості дій в своєму місті, щоб через декілька років вони стали високопрофесійними фахівцями. А якщо навіть перешкоди і траплятимуться на їхньому шляху, вони завжди знатимуть, до кого звернутися за допомогою.

Власенко Анна

One thought on “Школа молодого лідера

  1. Друзі, порада – ставте новини на сайт ФРІ тією датою, коли відбулась подія. Так і хронологія подій наглядніша, і свіжішім подіям не заважєте.

Залишити відповідь