Школа соціальних ініціатив

Share

З 22 по 25 вересня в Кіровограді відбувся  освітній захід для студентів Професійно технічних учілищ міста “Школа соціальних ініціатив”. Даний проект спрямованих на розвиток свідомої, соціально активної та амбітної молоді, навчання їх необхідним знанням, проведення психологічних тренінгів, які мають на меті розвиток лідерських якостей та впевненості у собі.

Мета проекту- пошук активної та соціально свідомої молоді, і подальше навчання ініціативної, потенційних та активних лідерів, здатних об’єднати навколо себе інших молодих людей та створити якісну дієву команду.

Навчання проводилось у триденний термін у формі тренінгів, що дало змогу учням більш якісніше та ефективніше засвоїти матеріал.

Тренінги проходили за такими темами як командостворення,лідерсво, комунікування,фандрайзинг,рольова гра,ораторське мистецтво,соціальні групи та робота з ними,громадська організація – від ідеї до створення.

Після проходження теоретичної частини, випускники Школи мали змогу спробувати себе в якості волонтерів у всебічних  громадських організаціях міста та долучитися до створення та проведення різноманітних акцій та проектів, тим самим проявивши на справі свою громадську активність.

Залишити відповідь