Благодійний Аукціон Зустрічей від ФРІ Харків

Share

Щороку громадська організація ФРІ Харків проводить Благодійний аукціон зустрічей до Дня святого Миколая. Минулого року ми спільними зусиллями зібрали 46 000 грн! Усі кошти йдуть на допомогу дітям з дитбудинків (не грошима, а списком найнеобхідніших речей).

У ЧОМУ СУТЬ?
“Ми не продаємо людей – ми продаємо час з ними” – один з девізів аукціону. Тобто “купуючи” когось ви можете зустрітись, поспілкуватись, гарно провести час (кіно, кафе, театр тощо), обмінятись досвідом з різних знань тощо. Також є #цікаві_лоти – це різні книжки чи диски з автографами, участь у тренінгах чи лекціях тощо.

РОБОТА ОРГАНІЗАТОРІВ
Координатори аукціону збирають списки необхідних речей по максимально можливій к-сті дитбудинків (це як зимові рукавички, засоби гігієни, подарунки тощо). Проводять у дитбудинках різні вистави та ігри. Розшукують цікавих партнерів та спонсорів. Після завершення обов’язково влаштовуємо вечірку для усіх учасників.
Уся звітність публікується у цій спільноті. Ми абсолютно прозорі в своїй діяльності, усі питання пишіть до нас.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?
Крок 1. Ви надсилаєте своє фото та короткий опис про себе в повідомлення спільноти або дірект Інстаграму (blagodiinii.aukcion).
Крок 2. Ми його публікуємо, під постом кожен охочий може поставити грошову ставку від 10 грн, кожна наступна ставка збільшується з конкретним порогом.
Крок 3. Ви також можете “купити когось” поставивши ставку у коментарях.
Крок 4. По завершенню аукціону (1 грудня, 00:00) в коментарях буде вказано переможця та номер карти для оплати. Якщо за конкретно вказану к-сть днів оплата не буде здійснена, “перемога” переходить до попередньої ставки.

Щоденно на сторінці спільноти буде публікуватись інформація щодо партнерств проекту, цікавих лотів, різні “ніштяки” та можливості.

www.instagram.com/blagodiinii.aukcion
www.facebook.com/blagodiinii.aukcion