Купи квиток сьогодні

Share

Автостопери Тарас і Яна: “Одного разу нас підвезла мама акторки Маріон Котіяр” 😎

23 квітня у Львові дивувало: дощ, сніг, вітер, сонце… Погода корелювалася з атмосферою заходу, який відбувався на площі Ринок. Мова йде про travel – зустріч «Купи квиток сьогодні» від ФРІ+, що зібрала людей, які люблять пригоди і мандри.
Часто, подорожуючи, люди обирають комфорт. Гості заходу – оптимістичні Тарас і Яна, не вважають це першим пріоритетом. Вони далеко не єдині автостопери, що мандрують таким чином Європою. Втім, досвід цих двох безцінний і надзвичайний.

Вражають розповіді про пережите: першу ніч провели у наметі, декілька разів ледве не спізнилися на літак, їх підвозила мама Маріон Котіяр, хостив агент секретної розвідки, проїхали безкоштовно на потягах всю Італію…
На дорозі зустрічали людей, які не лише підвозили мандрівників, а й давали гроші на їжу та влаштовували екскурсії. Наприклад, вело-екскурсія Ліоном – містом, яке зачаровує і вражає.

Редьярд Кіплінг казав: «Щоб найкраще зрозуміти нову країну, треба її понюхати».😁 Цікаво, що в столиці Нідерландів не просто поширені наркотики, а і їх запах, що майже скрізь витає у повітрі. Загалом, відважним Тарасу і Яні вдалося відвідати 7 країн, витратити мінімум грошей та отримати максимум емоцій. Молоді люди дали безліч порад слухачам: якими корисними мобільними додатками користуватися, коли краще вирушати у подорож, як складати маршрут і подорожувати автостопом.

Також на заході був молодий гурт «Vine» з акустичною програмою, яка наповнила зустріч своїм звучанням.
Слухаючи таких людей, сам починаєш вірити у свої сили. Відкладай соціальні мережі, телебачення та інші непотрібні речі у найтемнішу і найдальшу шухляду! Реальне життя яскравіше, ніж кольори моніторів.

Джерело : #LiveArt