Перша дуель Що? Де? Коли? м.Знам’янка

Share

У Знам’янці завершилася перша дуель інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка». Це новий проект від Знам’янського осередку ВМГО «ФРІ» (гол. Крістіна Зайченко). Відбулася вона у ресторанно-розважальному комплексі “Ti Amo”. Першими змагатися за право виходу до фіналу розпочали команди «”Ctrl Alt Del” (“вирішимо будь-яке завдання “) (капітан Сергій Бойко)» та команда «Під Гербалайфом», (капітан Сергій Бугайов).

 

Обидві команди показали неймовірну та вражаючу гру, але жодна з них не змогла здолати команду мешканців м.Знам’янка та інших населених пунктів України, поступившись їм з однаковим рахунком. Тож доля виходу до фіналу лягла на плечі капітанів команд, які взяли участь у супер-бліці. У результаті перемогу здобув Сергій Бугайов, який і вивів свою команду до фіналу.

Як і було обіцяно після завершення кожної гри з числа знавців, спонсором проекту “Що? Де? Коли? м.Знам’янка” директором ТОВ «Вагонкомплектсервіс» Юрієм Гребенюком обирався найкращий гравець і автор найкращого запитання.

Так приємний подарунок отримали Артем Шевчук («”Ctrl Alt Del” (“вирішимо будь-яке завдання “) та Сізов Валентин команда «Під Гербалайфом». З числа авторів питань заохочувальний приз отримали Карпінський Артем зі своїм запитанням про Статую Свободи та Лисак Єлизавета зі своїм питанням про піцу.

Окремо хочеться подякувати ресторанно-розважальному комплексу «Ti Amo»
за допомогу в наданні теплого і затишного приміщення, Центру рукоділля «Модистка» (керівник Леонова Наталія) за виготовлення фірмових жилеток інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка», переможцю “Караоке-турніру-Знам’янка” Юрію Оніщенко за чудові музичні паузи та Лілії Зосімовій за неперевершену хореографічну постанову.

І вже наступної неділі відбудеться чергова дуель, у якій зіграють ще 2 команди; це команда «Каморра» капітаном якої є чарівна та дуже розумна Оксана Войчишина і команда «IndiGo» , капітаном, якої є мужній і стриманий Карачун Максим.

А ми нагадуємо, що кожен з мешканців нашого міста чи іншого населеного пункту може стати автором свого запитання, яке може бути озвучено вже на наступній грі.

Крім того, відзначимо, що автори питань, на які не змогли надати правильну відповідь знавці, отримують приємні сувеніри. А автор найцікавішого питання, ще й заохочувальний приз.

За завершенням дуелі всі присутні ділилися своїми враження від перебігу подій інтелектуальної гри та дружньої атмосфери, яка нестримно вирувала під час гри.

Крім того всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення та обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку.

Залишити відповідь