Базова ФРІ-школа 22-23 жовтня в Одесі

Share

22-23 жовтня в Одесі відбулася Базова ФРІ-школа “Step in future 2.0”. Захід відбувся в оновленій Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського.

В перший день школи понад 30 учасників та інтернів Одеського осередку ФРІ після жвавого та драйвового тімбілдінгу від Юлії Тернової, почули про громадську діяльність, що це таке та навіщо нею займатися, а також детально дізналися про ОМО ВМГО “ФРІ” від голови Одеської ФРІ Миколи Андрощука. 

Наступним пунктом програми став проектний менеджмент від голови HR-служби ВМГО “ФРІ” Сінавера Сейтумерова.  Активність, багато ідей, а також дружня атмосфера дозволили учасникам об’днатися в команди та почати роботу над ідеями проектів, які були згенеровані буквально на місці. 

По завершенню тренінга по проектному менеджменту, учасники змогли почути і дізнатися про фандрейзинг. Де знайти партнерів до твого проекту, де абсолютно безкоштовно взяти ресурси на його реалізацію, як правильно домовлятися, як не слід себе вести при переговорах – про все це та багато іншого розповіла віце-президент Aiesec Odesa з фінансів та маркетингу Ірина Андрєєва, а після спільної рефлексії та обговорення перший день школи завершився. 
Другий день почався з тренінгу на тему “Права людини та як їх захищати” від Ігоря Кравця. Далі на учасників чекав приємний сюрприз, адже тренінг з “Активного громадянства” провела спеціальний гість заходу – професор Ірена Даниш з м.Сіетл, яка працює в УКУ м. Львів, а також має величезний досвід в управлінні неприбутковими організація та гуманітарних місій в країни Африки. Після обіду більше 3х годин учасники слухали про те, як об’їхати понад 30 країн, 50 000км автостопом та багато інших лайфхаків про подорожі від Сінавера Сейтумерова.

На завершення, учасники Базової ФРІ-школи були нагороджені сертифікатами, які підтверджують участь в даному заході, а також 5 щасливчиків виграли знижки на курси англійської мови від Green Forest. Нові знання, друзі та знайомства, враження та емоції, отримані від заходу не залишили байдужим нікого.

Величезна подяка координатору заходу Анастасії Максюрі, а також Одеській універсальній обласній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського за надане приміщення.

Промо-ролик заходу можна переглянути тут.

Фото та відео: Альона Смаглюк.