Вінниця станцювала!

Share

В останню суботу липня у Вінниці відбувся масштабний майстер клас з латиноамериканських танців. Усі бажаючі приєднались до 4-х провідних шкіл міста і під запальні мотиви латиноамериканської музики відривалися на повну.

DSC08940

 

Свято танцю відкрила школа Salsa Mafia на чолі з Дмитром Яровим. Чуттєва бачата справила враження на містян. Трохи більше години усі уважно повторювали за тренером нескладні кроки та повороти. А потім учасники майстер класу із захватом відтворювали маленький шматочок вивченого танцю.

DSC08223

Школа Chilli Dance Vinnitsa під керівництвом Олесі Кулицької представила чуттєву кізомбу – танець, де пара викладає всі свої почуття у обережних, але близьких обіймах. Кізомба – це танець, де партнери на рівні один з одним. Веде звісно чоловік, але жінка теж «висловлює свої бажання» рухаючись вільно і невимушено.

DSC08482

 

Ірина Новоселецька разом з учнями із школи ZUMBA fitness заряджала позитивом усіх присутніх на Європейській площі. Хоч зумба – це танець спортивний (а спорт справа серйозна), ніхто не міг стримати посмішок виконуючи махи  руками і ногами під швидку музику фітнес-танцю. Фізкульт-хвилинки всім особливо сподобалися – це було дуже весело і корисно.

DSC08575

 

Закривали танцювальний вечір Олександр Захарчук та учні школи Salsa-Colegio Vinnica. Сальса принесла учасникам майстер класу не менше задоволення ніж попередні танці.

DSC08647

 

Трохи в цей день лякала та одночасно насміхалася з організаторів погода. Декілька разів скупчувалися хмари. І коли всі відповідальні за захід особи були вже на низькому старті, щоб бігти і рятувати ноутбук і колонки, знову виходило сонечко. І так декілька разів. Але вінницькі фрішники витримують все: спеку +32, погодні жарти і, навіть, гарнітурні мікрофони, які моментами видавали звуки під назвою «клич раптора» – точно, як із фільму про динозаврів.

DSC08163-2

 

Захід пройшов на «Ура!». Школи виявили бажання відтворити щось подібне іще раз, адже насправді це класний спосіб популяризації вуличних латинських танців та й взагалі – це приємно проведений час, нові знайомства та заряд позитивом для усіх кому в житті не вистачає радощів.

 

Якщо хтось хотів потрапити на свято танцю у Вінницю, але не встиг – не переймайтеся! Вінницькі фрішники зроблять це для вас знову. Вінниця затанцює ще! Сподіваємось, що і ви разом з нею.

DSC08862

 

Автор: Катерина Маціпура

Фото: Марина Сербінович