Всеукраїнський тур Сергія Трухимовича за підтримки ФРІ

Share

«Велике дякую,що ви нам порадили таку штуку! Сергій Трухімович мега крутий, і я надіюся дуже, що він ще приїде до нас!» – такі слова голови Івано-Франківського осередку ФРІ Галі Іванців ми можемо процитувати в якості найкращої характеристики всеукраїнського туру відомого фахівця у сфері реклами, викладача Школи Журналістики Українського Католицького Університету, Сергія Трухімовича, що був організований ФРІ.

k8TKzk4vEqg

Основна мета – це ознайомлення активного молодіжного середовища з базовими основами мистецтва PR-у та реклами, а також презентації другого видання книги «Реклама: Конспекти копірайтера». Цілком очікувано, що відгук серед активної молоді знайшла як сама ідея базової рекламної освіти, так і її практичне втілення у рамках вищесказаного посібника – доступної та якісної української книжки, написаної українською мовою, що на жаль, не є поширеним явищем у нашій державі. Тому мета поступово перетворилася у місію, виконання якої не буде обмежене лише одним проектом.

xb-67U7SSzM

Неформальна освіта, інтерактивне спілкування, передача досвіду молоді, а також розвиток україномовної літератури – всі ці речі цілком співпадають з базовими цінностями ФРІ, і таким чином реалізація даного проекту стала ще одним кроком на шляху до побудови освіченого громадського суспільства. Почавшись як невелика спільна презентація, організована у Львові ФРІ+ Львів, це переросло у дещо більше. В рамках проекту Сергій Трухімович за підтримки ФРІ провів презентації, лекції, та купу різних шикарних інтерактивних штук в УКУ, ЛНУ ім. І. Франка, а потім були зустрічі у Франківську, Хмельницькому, Харкові, Дніпрі, Одесі.

hUCVM55I_hA

Підбиваючи підсумки, хочеться сподіватися, що це не було даремним. Хочеться вірити, що активна молодь сприйняла ті знання, що їй надав Трухімович, і що базовий україномовний посібник з реклами таки побачить світ за допомогою в першу чергу його читачів. Закликаємо і вас долучатися до його підтримки на Спільнокошті, що можна зробити за вказаною адресою) https://biggggidea.com/project/posibnik-reklama-konspekti-kopirajtera/

ql0EnGpobAw

Залишити відповідь