ФРІ-вечір Motivate Me

Share
31 березня 2016 року на базі освітньої платформи Campus у Харкові проводився ФРІ-вечір із відомим дизайнером та засновником проекту Motivate.me Михайлом Полівановим.

Учасники заходу змогли дізнатися багато нового про дизайнерське мистецтво, про початок та розвиток проекту, про те, яким він є зараз та плани його засновника на майбутнє. Почав спікер із цікавої презентації, де розповів про свої пошуки роботи та про ідею створення проекту, який усього за три роки набув популярності. Багато чого змінилося з того часу, адже кількість створюваних постерів на місяц почала зменьшуватись, проте їх якість значно покращілася. І це вже не говорячи про те, що у команді Михайла усього дві людини! Крім того, не зайвим та дуже інформативним було відео про те, як створюється постер. Тут наш гість не приховував того, що зробив багато помилок, які, проте, допомогли йому здобути величезного досвіду.

Приємним сюрпризом виявився розіграш 5 постерів із мотиваційними цитатами, які щасливі переможці понесли додому у подарункових тубусах, зберігаючи отримане від дощу та вітру. Але й це не головне! Розповідаючи про свій нелегкий шлях до мрії зарекомендувати себе як талановитого дизайнера, Михайло Поліванов розкрив секрет успіху. А він полягає у тому, що все залежить від тебе. Якщо ти дійсно чогось хочеш та ладен для цього щось робити – у тебе все вийде. І зовсім не важливо, чи маєш ти такий постер, чи ні, адже він нічим тобі не допоможе, поки ти сам не зробиш крок до бажаного. Тож на цьому вечорі, ми впевнені, багато присутніх здобули досвід та натхнення до дії. 😌
Розвивайтеся, любіть та пам`ятайте, що все у ваших руках!

 

Залишити відповідь