В Ужгороді відбулось навчання по медіа-школі.

Share

Цікаві та інформативні лекції від професіоналів у сфері медіа, жива дискусія, нові можливості – саме в такому форматі пройшла друга медіа-школа від ФРІ Ужгород 5-6 березня, яка об’єднала цього разу більше, ніж 25 молодих людей з різних міст України. Учасники події отримали краще розуміння медіа після блискучих виступів спікерів школи на різну тематику.
Спікери – медіа-експерти – навчили учасників повною мірою використовувати можливості Інтернету та соціальних медіа у роботі та ефективно співпрацювати зі ЗМІ. Слухачі вчилися писати прес-релізи, створювати бази даних ЗМІ, обробляти та розповсюджувати необхідну інформацію.
Ольга Перехрест розповіла про те, як правильно використовувати соціальні медіа, Євген Бондаренко зацікавив темою про фільтрування інформації в Інтернеті та як навчитися розпізнавати фейки, Вероніка Кобзиста поділилася інформацією про ефективність сторінок в соціальних мережах, як інструменту відмінної піар-компанії, Михайло Джогола передав досвід співпраці зі ЗМІ, Ольга Беца розповіла про спільні і відмінні риси прес-анонсу та прес-релізу, а Олександра Скребцова – про блог та його переваги.
Загалом, медіа-школа стала хорошим джерелом нової і цікавої інформації, яка відкрила спектр для втілення нових ідей та задумів кожного з учасників, а дружня, позитивна атмосфера допомагала відчувати себе впевнено і комфортно.

fb3PYTWlO2UDSCN2982DSCN3000 DSCN3002
DSCN3039

Залишити відповідь