В Харкові навчали секретам захисту та боротьби в інформаційній війні

Share

18 лютого 2016 року до Харкова завітав Всеволод Зеленін – акредитований Майстер-Коуч міжнародної категорії (International Coaches Union), політичний коуч з досвідом роботи в США, Канаді, Ізраїлі, країнах Азії, ЕС та пострадянського простору з 1996 року.

Харківський осередок всеукраїнської молодіжної організації “Фундація Регіональних Ініціатив” запросив Всеволода для проведення майстер-класу “Політичний коучинг: психологічна безпека в умовах інформаційної війни”.

IMG_1

Зустріч розпочалася знайомством з тренером. Всеволод Володимирович трохи розповів про свою діяльність та з радістю відповів на всі питання присутніх. Дізналися, що інформаційна війна розпочалася вже дуже давно та не всі навіть усвідомлюють наскільки серйозним та небезпечним може виявитися та чи інша “зброя”, а також до яких наслідків призводить.

Під час майстер-класу кандидат психологічних наук розглянув та розповів які психологічні проблеми виникають як наслідок інформаційного впливу та як “вберегтися” від небезпечних засобів “ворогів”.

Основними тезісами майстер-класу були заявлені та розглянуті наступні:

  • Феномен сучасної інформаційної війни: психотехнології впливу на суспільну думку.
  • Психологічні порушення та проблеми як ефекти інформаційної війни: соціальний та індивідуальний вимір.
  • Методи та практики політичного коучингу як засіб подолання негативних наслідків інформаційної атаки.

IMG_8

Наприкінці Всеволод Володимирович презентував авторську книгу “По той бік правди: НЛП як зброя інформаційно-пропагандистької війни”. Також всі учасники мали змогу поспілкуватися особисто та поставити хвилюючі питання.

 

Залишити відповідь