Тренінг “Поговоримо про лінь.Як організувати свій час”

Share

fDiR-dCGnt8
Проект “Поговоримо про лінь.Як організувати свій час” відбувся 11 лютого.  На якому  тренер  Ростислав Романів разом з учасниками вивів “формулу ліні”.А також розповів про те, як її нейтралізувати.

І як виявилось лінь – це зовсім не просто.

Лінь = страх+буденність(звички, автоматизм) + “а що скажуть люди”

І тільки завзяті, цілеспрямовані та дисципліновані особистості (ми впевнені, що саме такі і завітали на наш тренінг) зуміють викорінити цю деструктивну звичку із свого життя. Ростислав розказав про структуру ліні та на конкретних прикладах, навів методи боротьби, а також розповів про денний порядок та біологічний годинник нашого організму, якщо ви не знали, наш мозок працює краще о 5-й ранку. І в перспективі учасники тренінгу можливо стануть ранковими соловейками, якщо звичайно, знайдуть силу волі.

Тому пам’ятайте, що відповідальність за наше життя належить тільки нам, тому викресліть із думок: “що буде, якщо нічого не вийде?” і перефразовуйте на “а якщо вийде?” і тоді у Вас все справді вийде)
Дякуємо тренеру та всім учасникам.

З любов’ю “Львівська ФРІ”


bRpcQm14krI

One thought on “Тренінг “Поговоримо про лінь.Як організувати свій час”

  1. Дуже цікаво! Я ще не відвідувала тренінгів ФРІ, та хочу поділитися своїми навиками по організації часу. Все дуже просто – я веду щоденник. Щоденник не простий, а “золотий” :) Насправді – звичайний паперовий щоденник, куди можна записувати свої плани, але який містить ще й різні вправи, завдання і запитання. Називається він Щоденник успіху, теми є різні, такі як тайм-менеджмент, фінансова грамотність, батьківство, бізнесовий та інші. З його допомогою я пропрацювала свої минулі проблеми і навчилася запобігати майбутнім. Рекомендую всім! Задайте у пошуку Щоденник успіху, або заходьте на їх сайт successdiary.com.ua

Залишити відповідь