Рівненському осередку 10 років!

Share

З нагоди ювілею  «фрішники» вирішили влаштувати яскраві святкування, куди планувалось зібрати всіх учасників осередку за минулі 10 років.

b-o3VYfM-eQ

Отож, як це було:

Найперше що необхідно було зробити – вибрати місце. Щоб гарно,доступно і приємно. Таким місцем стала місцева галерея європейського живопису «Євро-арт», де окрім святкування дня народження гості могли оцінити творчість відомого коміка Георгія Делієва, а також інших європейських митців.

Крок другий – запросити гостей. Загалом за 10 років у РМ МГО «ФРІ» побувало близько 300 членів. Святкування ювілею було для них чудовою нагодою зустріти давніх друзів, згадати минулі  пригоди та просто гарно провести час. Загалом на святкування прийшло близько 50 «фрішників» різних періодів.

Остатній етап – спланувати програму та втілити святкування. У програму ювілею входили розважальні вікторини, відео-презентація осередку, майстер-класи по виготовленню саше та валентинок, інтелектуальні настільні ігри, фото-зона, а також виступи місцевої КВН-команди «Метелики» та музичний сюрприз від рівненського музиканта Віталія Катеринчука. Завершилось все святковим тортом і чаюванням.Qq9J3_UiaPQ

Отож, свято відбулося, життя триває далі. Рівненський осередок сповнений сил та натхнення уже починає працювати над новими ідеями та проектами.

Залишити відповідь