ФРІ-медіа школу проведуть у Черкасах

Share

Навчання відбудеться у Черкаській обласній науковій бібліотеці ім. Т. Шевченка 23-го та 24 січня. Участь у всіх заходах безкоштовна. Осередок ФРІ Черкаси забезпечить проживання та харчування для учасників з інших міст.

Мета ФРІ-медіа школи: покращити медіа грамотність молоді; навчити практично відрізняти пропаганду, PR та інформацію в соціальних мережах; практично удосконалювати навики створення сайтів; ознайомити з організацією роботи молодіжного телебачення, радіо та інтернет-ресурсів; розширити знання учасників про написання прес-анонсів та прес-релізів; залучати молодь до активної співпраці зі ЗМІ, інтернет-виданнями та молодіжними громадськими організаціями.

У перший день, 23-го січня, на учасників чекають тренінги «Інформація та пропаганда як інструменти роботи сучасних медіа» та «Проектний менеджмент у медіа» . Також учасники зможуть взяти участь у практичній роботі над проектами.

Наступного дня відбудуться такі тренінги: «Організація роботи молодіжного телебачення/радіо, молодіжного ТВ-каналу в Інтернеті», «Копірайтинг у медіа», «Культурна пропаганда: Формування чіткого меседжу при розробці інформаційного плакату» та «Написання Прес-анонсу та прес-релізу».

Власну медіаграмотність можна перевірити за допомогою такої онлайн-гри http://www.aup.com.ua/Game/index.html

 

Охочі взяти участь можуть зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1yV33hmHmbMr5o_WideisoVYrJIx2giw4SJzi5JgToKI/viewform?c=0&w=1 або за телефонами (Оксана Галаєва): 0930841429, 0966625953, 0997504192.

Залишити відповідь