Тренінг по можливостях для молоді

Share

Проект С.О.В.А. закінчився  тренінгом по Можливостях 28 грудня.

Ми слухали про ERASMUS+, EVS проекти, волонтерство, хто може брати участь в проекті, скільки це буде коштувати, скільки разів можна подаватись на проект, де шукати проекти, як шукати відправляючу організацію, як написати мотиваційний лист і краще заповнити анкету, задавали питання і отримували обґрунтовану відповідь на задане питання.

DCC7_lHPh5U

Завдяки проведеному тренінгу тепер люди, які всупереч поганій погоді і останніх днів цього року дізнались про нові можливості і надихнулись на майбутню поїздку закордон у рамках ERASMUS+ або EVS проекту, зрозуміли, що потрібна написати не один мотиваційний лист, а довго трудитись і пробувати, щоб пройти.

Спікерами були дві компетентні людини:

Тарас Ковальчук, голова ГО “Вільний Форум”, мандрівник зі стажем, бізнесмен, громадський діяч, приїхав до нас з Харкова.

1xQSHkrtBzA

Тарас поділився своїм власним досвідом та розказав про Erasmus+ і які бувають програми , хто може взяти участь у програмах Erasmus+ і що для цього потрібно, на яких ресурсах дізнаватись про нові можливості , як писати  «ідеальну» заявку на програму Erasmus+.

Віктор Петров –  проектний менеджер ІСІ розповів про EVS, а також поділився своїми враженнями і досвідом.

Особливо корисними видались їх “живі” приклади, а також поради про різні проекти.

5dVbviCvIAc

Всі учасники мали можливість дізнатись про можливості, які даються щодня, а також розповісти про це друзям.

Дякуємо учасникам тренінгу за активність та прагнення до знань, а також Ковальчуку Тарасу і Віктору Петрову за приділений час і знання, з якими поділились під час цього тренінга.

С.О.В.А. була організована для розвитку і мотивації, більше інформації на наших сторінках в соц. мережах:

https://vk.com/fri_sova

https://www.facebook.com/events/1640352339586047

 

Залишити відповідь