Rivne Skills Hub: лідерство та психологія

Share

 

 

20 грудня завершився блок  Rivne Skills Hub: Лідерство та психологія, що проводився продовж всього місяця РМ МГО «Фундація регіональних ініціатив»: 4 зустрічі та багато відвідувачів різного віку від 14 до 55 років, соціального статусу та сфери діяльності.
1Отож, коротко пригадаємо як все відбувалося:

1 зустріч

Тренер Віктор Яремчук зосередився на основах нейро-лінгвістичного програмування і навчив визначати аудіалів, кінестетиків, дигіталів і візуалів.

Ярослав Примачук підняв тему жіночої і чоловічої реалізації, а також дав алгоритм пошуку власного таланту. З його слів:” Чоловіку спочатку треба подумати про забезпечення сім’ї, а жінка від початку наділена любов’ю. В кожного свої вібрації, тому реалізуватися вони мають по своєму”.

Третім лектором стала Бочковська Аліна, яка провела казкотерапію. На сам кінець всі розслаблено малювали казкових героїв, писали історії про них і через це шукали власні глибинні проблеми.

Як ділиться одна з учасників тренінгу Тетяна Мартинюк:” Я, як студентка-першокурсниця, яка вирішила пов’язати своє життя з психологією, більше дізналася про те, в чому хочу стати спеціалістом та розширила кругозір.”

22 зустріч

Вікторія Назаревич, кандидат психологічних наук, доцент кафедри вікової та педагогічної психології РДГУ, тренер навчально-освітніх тренінгів, психолог вищої кваліфікаційної категорії, член правління Західноукраїнської асоціації арт-психологів та арт-терапевтів –  провела тренінг на тему «Простановка цілей»

Віктор Нзаревич бізнес-тренер, ігротехнік; директор Тренінгового Центру «Лотос-Інвест», провів практичне заняття на тему: «Звички які допоможуть стати успішними».

Антон Шинкарук, кандидат політичних наук, учасник тренінгових програм і стажувань у США, Словаччині, Польщі, Литві, Чехії, Естонії, Бельгії, організатор та учасник багатьох бізнесових та культурних проектів, зокрема Slow Food Rivne, Форум культурних ініціатив, Урбан пікнік, Молода дипломатія – Рівне –   провів навчання на тему: «Дизайн ідей у контесті лідерства».

33 заняття

Проведено  Оленою Романовою та Михайлом Марчуком (членами ФРІ Рівне) вечір на тему «Соціоніка і як її застосовувати у житті». Було розкрито – що таке соціоніка і як її використовувати в особистісному розвитку, професійній діяльності та стосунках.

4 зустріч

Заключне заняття на тему «Лідерство», проведено Надією Глаткевич, генеральним директором групи компаній “РЕНОМЕ” та успішною бізнес-леді міста Рівне

4Rivne Skills Hub – простір для неформальної освіти, яким скористалися жителі міста Рівне та його гості на безкоштовній основі, де підвищили свої знання вміння та навички.5

 

 

 

 

 

Залишити відповідь