Про міжнародні можливості почули більше у Рівному

Share

У листопаді була проведена низка розважально-освітніх заходів для учнів 11-х класів Рівненської ЗОШ № 22 на тему: „International Opportunities“.

Заходи були організовані та проведені членом МГО «ФРІ Рівне Активне» Юрим Світланою.
Метою заходу було поглибити знання учнів про міжнародні обмінні програми та міжнародне волонтерство, поширити інформацію про діяльність ВМГО «ФРІ», а також заохотити учнів займати активну життєву позицію та бути дієвими членами суспільства. Заходи були проведені у формі воркшопу з використанням ігрових елементів та енерджайзерів.

Для того, щоб зробити захід більш жвавим та цікавим, був обраний не пасивний, а активний спосіб подачі інформації: учні переглядали короткі інформативні відео, а потім ділилися здобутими знаннями з своїми однокласниками.
Для того, щоб розмежувати різні види роботи, були підібрані спеціальні енерджайзери та короткі розминки, які сприяли розвитку навичок роботи в групах та навичок командотворення. Окрім того учні отримали перелік сайтів та груп в соціальних мережах, де можна знайти інформацію про різні міжнародні програми, а також заповнити аплікаційні форми. Учні також отримали корисні поради про те, як підібрати міжнародну програму відповідно до особистих інтересів та цілей, як правильно заповнити аплікаційну форму та втілювати здобуті знання на практиці.

Захід був проведений на високому рівні, учні показали високий рівень зацікавленості у темі та активності під час заходу. Цей захід мотивував учнів бути активними членами суспільства, розвиватися та самовдосконалюватись, а також вносити позитивні зміни у світ, що їх оточує.

 photo 8DFd90XCVp4_zpsgknv0a5a.jpg

Залишити відповідь