Майбутнім активістам розповіли про міжнародні можливості

Share

21-22 листопада у Рівному, у Національному університеті водного господарства та природокористування «ФРІ Рівне Активне» організували дводенний захід «Школу Активної Молоді», який охоплював тренінги з різноманітних дисциплін.

На цьому ж заході фрішники Світлана Юрим та Катерина Лелях озброїли майбутніх громадських активістів знаннями про міжнародні можливості для молоді, зокрема про програму “Erasmus +” та про можливості EVS, поділились власними враженнями від участі в обмінних програмах та розказали про секрети заповнення мотиваційних листів.

Захід проходив у формі воркшопу, де учасники деякою мірою самостійно здобували знання про волонтерство та обмінні програми, переглядаючи відео та працюючи в командах. Таким чином, вони мали змогу розвинути свої навички командотворення. Також майбутніх активістів було проінформовано про корисні сайти, які допоможуть їм у пошуку міжнародних можливостей. Крім того, учасники мали змогу проявити свою креативність, беручи участь у енерджайзерах та інших видах діяльності.

 photo 5_zpskclcztqo.jpg

 photo 3_zpskzt8oih0.jpg

 photo 7_zpsn2oqfclc.jpg

 photo 6_zpsgwpn6tof.jpg

 photo 4_zpsf3e6rv1g.jpg

Залишити відповідь