Як ФРІ допомогла святому Миколаю

Share

Ви вже написали листа з побажаннями святому Миколаю? Команда організаторів WOWkids та ФРі  – так! Ба більше, вони навіть трішечки йому допомогли..

Нещодавно, WOWkids спільно з ФРІ провели благодійний аукціон побачень.  Подія не нова, і, мабуть, кожному хоча б раз приходило запрошення прийняти участь у подібному заході. Якщо ж Ви ще жодного разу не чули про це, тоді для Вас коротко про правила:

Охочі юнаки та дівчата виставляють свої фото з короткою інформацію про себе у відповідній групі. У свою чергу,  всі бажаючі роблять ставки у грошовому вимірі – гривнях. Аукціон продовжується протягом визначеного періоду часу. По завершені аукціону остання ставка вважається виграшною. Переможець зобов’язується оплатити виграшну ставку, а власник фотографії – погоджується піти на побачення із «покупцем».

Даний аукціон відбувався в період з 16 жовтня по 1 грудня. За час його проведення прийняло участь 256 дівчат, 142 хлопці, а ще 19 людей запропонували свої послуги.  Організатори заохочували учасників різноманітними подарунками від Театру на Подолі, Чорного Квадрату, Tofycatspace  та чимало інших, а наприкінці відбулась грандіозна вечірка, де учасники мали змогу насолодитись живою музикою, поласувати смачними кексами та поспілкуватись у приємній атмосфері арт-простору СКЛО.

Головою метою заходу був збір коштів  на соціально-освітній проект WOWkids, що направлений на розвиток творчого та інтелектуального потенціалу дітей-сиріт.  А іншу частина коштів буде направлена на подарунки дітям з малозабезпечених сімей. Спільними зусиллями вдалось зібрати 29 800 гривень.

 

Залишити відповідь