Тайм-менеджмент в рамках проекту С.О.В.А.

Share

LQA1KPmowz8
Тайм-менеджмент в рамках проекту С.О.В.А. відбувся 12 грудня, усі бажаючі могли навчитись ефективно організовувати свій час.

k1ghn_HnXQ0
На запрошення Львівської ФРІ приїхав професійний тренер з тайм-менеджменту – Дмитро Дядик (керуючий партнер Школи юридичного маркетингу, практик, засновник проектів та низки громадських організацій).
На початку зустрічі усі познайомились та розказали, що саме вони хочуть дізнатись по тайм-менеджменту. В проекті взяло участь 40 молодих вмотивованих людей. Під час тренінгу Діма розказав як правильно ставити цілі та досягати їх, як встигати все і навіть більше, як правильно ставити пріоритети та навіть як бути пунктуальним. Зрозуміли важливу істину «Завдань завжди більше ніж часу, тому потрібно визначати пріорітетність, важливість та терміновість кожного з них». Розглянули матрицю Ейзенхауера. Під час кава-перерв встигли не лише поспілкуватись, а і відсвяткувати день-народження одного з учасників. На практичній частині тренінгу кожен склав список цілей на 2016 рік та навіть визначив найважливіші цілі у житті. Учасники також зрозуміли як вони бачать себе у майбутньому і які завдання потрібно перед собою ставити вже зараз. Визначили вартість 1 робочої години зараз і через рік (як би кожен хотів). Та багато іншого.

MvsGZ__jvscУчасники отримали домашнє завдання: створити більше 10 корисних привичок, записати своїх пожирачів часу, прописати «жаби» та «призи», а також прочитати корисну літературу та подивитись вартісні фільми.
Підбиваючи підсумки, тренінг пройшов позитивно та продуктивно. Організатори висловлюють подяку Дмитру Дядику, який приділив свій час та ресурси і провів цей тренінг, і звісно ж учасникам, без яких нічого б не було.V7TswcF2LO8

Залишити відповідь