Візит “Твоя Країна” у Тернополі

Share

Наш перший день – це 5 листопада 2015 розпочався із вокзалу. Усі організатори зустрічали учасників із міст та проводжали до їхніх хостів , аби ті , змогли відпочити після довгої дороги.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

 

Програма розпочалася із 13:00 коли усі зустрілися біля нового годинника. Учасники познайомилися один з одним, а потім пішли обідати. О третій дня розпочалася екскурсія містом Тернополем ,що називається «Містичні місця файного міста». Ввечері – рефлексія та кіно у закладі Бункер Муз.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Другий день був значно активнішим. Він згадується мені тим,що зранку ми зустрілися об 08:30 ранку і вже об 09:00 були на радіо. О 10:00 пішли на телеканал Тв-4. Є запис з інтерв’ю учасників. Було дуже приємно,коли сама директор телеканалу виділила для нас час і розповіла про роботу усіх своїх працівників.

В обід ми відправилися у найдавніше місто у тернопільський області – Збараж. Було дуже цікаво  познайомитися із історією фортифікаційної оборонної споруди. Більшості  учасникам, назва Збараж зараз асоціюється з “Вогнем і мечем” Генріка Сенкевича, адже саме тут відбувалися важливі події козацької визвольної війни середини XVII ст.: в 1649 р. війська Хмельницького осадили сильний польський гарнізон в Збаражі.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Увечері,цього ж дня ми познайомились із настільною грою «Мафія». Мафія – захоплююча гра, яка сприяє всебічному розвитку особистості. Це однаково вірно як для професіоналів, так і для новачків, які грають перший-другий раз. Щоб виграти, мало бути везучим – необхідно володіти певними навичками. Причому, чим довше граєш, тим простіше розібратися в істинних мотивах гравців.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Сьомого листопада учасники разом із “Турклуб” Тернопіль  помандрували в спелеотур, що у Млинках. Млинки — гіпсова печера, геологічна пам’ятка природи загальнодержавного значення в Україні. Розташована біля села Залісся Чортківського району Тернопільської області. Загальна довжина печери — 46 125 м. Екскурсія вдалася. Усі отримали незабутні емоції. Насправді, неможливо передати словами,що було з нами ,коли доводилось пролазити через так званий «банан»,що по-нашому означає вузька кругла щілина та «тунель».

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Це відчуття,коли ти бачиш куди поліз інструктор Віталік, і думаєш,як це можливо? Проте,робиш собі виклик і зважуєшся йти далі. І тут виникає азарт,коли ти розумієш,що все вийшло! Це нереально круто. Ця печера є одна із найкращих місць Тернопілля. Ми,як уже сформована дружня команда,вирішили,що організуємо поїздки у всі печери України. Ці «тунелі» варті уваги,безперечно.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Приїхавши до дому об 17:00 учасники мали час перевдягнутися та підготовитися до театру. Об 19:00 ми пішли на комедійну виставу «Тітка Чарлі». Усі отримали задоволення від професійної акторської  гри ,від жартів та емоцій комедіантів.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Опісля ми вечеряли у ресторації «Старий Млин», де усі були в захваті від українського стилю приміщення та неймовірно смачних страв.
Останній день був заповнений різноманітними емоціями, від щирого сміху до гіркого суму,адже усі повинні були повертатися до дому.

Візит "Твоя Країна" у Тернополі

Об 12:00 ми відвідали урок йоги. У всіх був новий досвід. Ми відкрили для себе ніжне «Намасте»,стійкі положення на руках, повне розслаблення тіла, гармонію і самоусвідомлення кожного руху. Опісля, ми обідали та ,водночас, записували відео-подяки Тернополю.

Нарешті за три дні у Тернополі визернуло сонце. Тому ми абсолютно спонтанно вирішили прокататися катером по тернопільському озері та зустріти захід разом. Ця коротка подорож ставом змусила задуматися про вічні речі.

І відгуки =)

Залишити відповідь