Василь Кулевчук порекомендував як реалізувати ідею від А до Я

Share

Знаєш, що найстрашніше на світі? Страшніше, можливо, смерті? Не зробити в житті того, що можеш.
Це злочин проти природи, проти себе самого, проти тих, хто вірить в тебе.

Як самореалізуватись шляхом втілення власних ідей? Чим почати? Як шукати однодумців?
«Клуб Творців Контенту» запропонував кожному охочому розпочати тиждень з плану реалізації своєї ідеї.
Зустріч відбувалась під гаслом «На крок ближче до здійснення твоєї мрії».

“Чим частіше Ви ділитесь з іншими своїми намірами – тим більше нових ідей отримуєте, конкретизуєте, знаходите однодумців”

– таку, та значно більше інших відповідей запропонував спікер заходу Василь Кулевчук – тренер неформальної освіти з проектного менеджменту та організатор близько десяти власних проектів місцевого та всеукраїнського рівня.

Захід проходив в приміщенні конференц-залу 1 корпусу НУВГП у понеділок, 9 листопада. Його відвідали громадські активісти міста й ті, хто має на меті надати своїм ідеям форму та зміст.

Тренінг складався з декількох практичних частин, в ході яких складали план дій для реалізації своєї ідеї, обмінюючись власним досвідом – отримували новий.

«Вечір пройшов у класній компанії і з користю, навіть і не помітила як пролетіло дві години», – ділиться своїми враженнями учасниця тренінгу, студентка РДГУ Марічка Лещук. «Формат лекції – неочікуваний та цікавий. Зрозуміла на якому етапі втілення своєї ідеї знаходжусь і як треба рухатись далі. Такі зустрічі надихають».

Відвідувач заходу, Юрій Шепелюк залишив наступний допис на сторінці в соцмережі:

«Цікаво проведений час! Особливо сподобалася остання частина, коли можна було послухати думку когось незнайомого на рахунок своїх ідей. Чудовий досвід!»

Організатором Клубу Творців Контенту виступає первинний осередок ФРІ «Рівне Активне». Завітати на зустріч може кожен зацікавлений в саморозвитку. Наступна зустріч відбудеться вже згодом. Стежте за оновленнями групи Клуб Творців Контенту ВКонтакті.

 photo 2_1_zpscdqeidgo.jpg

Автор статті: Анжеліка Самофал

Залишити відповідь