Черговий блок від Rivne Skills Hub успішно завершено!

Share

1

1 листопада відбувся остатній захід напрямку «Ораторське мистецтво», який щонеділі впродовж жовтня збирав активну молодь Рівного, що організований молодіжною громадською організацією «Фундація Регіональних Ініціатив». Метою блоку було навчити учасників основам ораторства – правильної вимови, структурі виступу, управління емоціями, володіння жестами тощо. Організаторам заходу хотілось розробити різноманітну програму, тому запрошеними гостями були люди різних професій, яких поєднувало вміння тримати увагу публіки і самому «не впасти в бруд лицем» при ній.

Так, естафету «Ораторського мистецтва» відкрив гість з Києва Василь Комісаров – керівник центру розвитку «Риторі», тренер консультант з 15-ти річним досвідом та справді професійний оратор. Василь навчив учасників відрізняти справжній страх від надуманого та розповів як боротись і з тим. Без практики не обійшлось, де молодь вчилась відбивати складні питання та заперечувально відповідати без використання слова «Ні!».

 2Ще одним запрошеним гостем стала Наталія Кучина – кандидат наук із соціальних комунікацій, працівник кафедри культурології РДГУ. Наталія,  донесла учасникам важливість використання невербальних комунікацій (міміка, жести, постава) у бізнесі на переговорах, повсякденному житті.

На один із тренінгів блоку, було запрошено  Ганну Аілінчій, що  є актрисою Незалежної театральної лабораторії. Ганна, як ніхто, вміє керувати власним емоційним станом та впливати на стан аудиторії, секретами яких поділилася з учасниками Rivne Skills Hub. Також Ганна продемонструвала вправи для покращення вимови, завдяки яким вона подолала власних 3 дефекти мовлення.3

Декілька майстер-класів для Rivne Skills Hub провела Тетяна Кравчук – тренер-практик, організатор культурних фестивалів та заходів.  Де учасники вивчили особливості змісту промови, композиції і структури, її успішний початок і завершення,а також адаптація промови під аудиторію.
5

Гостями завершального заходу стали Людмила Казначєєва (кандидат історичних наук, доцент кафедри культурології РДГУ) та Оксана Юрченко (журналіст, радіоведуча та громадський активіст), де молодь  вчитись переконувати аудиторію у своїй правоті та спонукати її до дій. 46

Також приємними сюрпризами для учасників блоку був відео-лекторій, де вони мали змогу подивитись яскраві ораторські виступи та кава-брейк – для того, щоб зробити атмосферу більш неформальною та домашньою.

 Проект Rivne Skill Hub реалізовується за підтримки групи компаній «Реноме» і вже стартував новий блок «Дебати та переговори». Тому не пропустіть свій шанс безкоштовно отримати нові знання. Детальна інформація за посиланнями:

ВК: http://vk.com/debaty_ta_peregovory

ФБ: https://www.facebook.com/events/892626457491287

Залишити відповідь